Nytt år, nya möjligheter!

Vintern har varit mild i stora delar av landet. Men de senaste dagarna har det blivit lite kallare och snön har lagt sig i Jönköpingsregionen. Trots det märks en ljusning! Dagarna är lite längre än för en månad sen och snart är våren här igen.

Vi kommer lansera lite nyheter under året. Bland annat tre nya färger i standardkollektionen! Eftersom trenden med svärtade vävar håller i sig så tar vi in en snygg svart-grå väv. Färgnummer 407/32:


Vitt är ju alltid snyggt men svårt att hålla fräscht länge. Därför tror vi att denna kommer vara en storsäljare. En melerad vit-grå som är neutral. Färgnummer 986/15.


Det har saknats en väv med bruna toner i vår standardkollektion, men enfärgad brun kan ibland upplevas som lite dyster. Denna melerade brun fyller sin funktion på ett bra sätt. Färgnummer 873/930.


Som Du ser är de nya vävarna lite melerade. Vi märker att den typen av väv är mycket populär och det förstår vi! På håll ser den enfärgad ut, kommer man närmare så ser man att det finns ett liv i väven.