montering
montering

Montering av Maxi Balkongskydd

Maxi Balkongskydd är avsett att användas när man är på balkongen. Då drar man fram väven från sin skyddande kassett. När man inte har behov av den längre så rullar man in den igen. Tack vare att den är fjäderbelastad kommer väven att ge med sig om det är lite vind, men blåser det för mycket och man inte rullat in den kan den blåsa sönder. Det går givetvis att laga och reservdelar finns.

Storlek
Storlek

Mått på Maxi Balkongskydd

Utdragbar totallängd är max 230 cm, höjden på väven är alltid 60 cm. Upp till 230 cm längd så bestämmer du själv var du vill stanna. Resterande väv som inte används ligger hoprullad i kassetten. Höjden ger skydd när du sitter ner. Ställer man sig upp så ser man ut över kanten.

Monteringsanvisningar
Monteringsanvisningar

Så här monterar du upp Maxi Balkongskydd

För att få bästa möjliga spänst i väven är det viktigt att allt blir rakt monterat. Både lodrätt och vågrätt! Vill man ha skyddet så högt som möjligt och justerar kassetten så att det bara blir fästpunkt på den nedre delen så kommer väven inte att vara lika spänd i ovankant som i underkant. Bäst spänst på hela väven får man om beslaget hamnar någorlunda centrerat i höjdled på kassetten.

Ladda ner monteringsanvisningar i PDF nedan.

LADDA NER
Material
Material

Smutsavvisande och beröringsvänlig

Kassett, hörn och utdragsrör består av anodiserad aluminium. Anodisering innebär att aluminiumet får en smutsavvisande, korrosionshärdig yta och bibehåller aluminiumfärgen och glansen samt ger en behaglig beröringsvänlig yta. Aluminiumkonsol lackad i ljusgrått RAL 9006. Byglar blankförzinkade.

kontakt

Kontakta eller besök oss

Välkommen till vår butik på Haga industriområde i Jönköping. Våra öppettider ser du här nedanför. 

Clock Icon
Öppettider

Semesterstängt vecka 28 - 30 (5-28 juli 2024)

Måndag till torsdag
10:00 - 17:00

Fredag
10:00 - 16:00

Lördag
stängt över sommaren

Location Pin Icon
Hitta till oss

Miljöma AB

Haga industriområde
Kindgrensgatan 3
554 74 Jönköping

Phone Icon
Telefonnummer

Kontakta oss gärna!

036-12 00 70